Dag 1: 2 Juni 2017 Didam – Luzern

Eerst iedereen bedankt voor de Felicitaties, 

Gisterenavond het meeste al in de camper gepakt, vanmorgen alleen de fietsen er nog op en de laatste paar dingen. Maar meestal word dat toch weer meer dan je denkt  šŸ™„  al met al rijden we om 5:45 uur thuis weg. Volgens onze Miep (lees Garmin dit jaar) zouden we rond 13:45 uur op de camping aankomen. Maar er vrij snel op de A3 begonnen de bauwstelles, echt file hebben we niet gehad maar nog wel een paar keer gestopt onderweg. 

Het is inmiddels net 15:00 uur geweest als we op de camping in Luzerne arriveren, eerst maar eens even rustig zitten. De planning was dat we zouden fietsen naar het centrum maar toen we richting camping reden, hadden we al gezien dat, dat allemaal langs de grote weg ging. Toen ik het navroeg bij de receptie was dat dus de enige mogelijkheid op de boulevard mocht niet gefietst worden. Nou dan laten wij ze lekker achterop staan en wandelen wel na het centrum. Mooi wandelpad langs het water met hier en daar wat kunstwerken en aardig wat mensen die heerlijk lagen te zonnen of al aan het zwemmen waren. Als we bijna in het centrum zijn begint het te druppelen, nu was dit wel even lekker na zo’n warme dag maar had wel even mogen wachten totdat we het 1 en ander bezichtigd hadden. Gelukkig liepen we op de brug toch droog, en daarna druppelde het wel door maar echt nat werd je er niet van.

Het diner hebben we genuttigd bij de Mac, zodat Zwitserse Mac nu afgevinkt kan worden  šŸ˜› was trouwens wel belachelijk duur maar lekker. Eerst wilde we met de bus terug naar de camping maar hebben toch maar weer gelopen gelijk de calorieĆ«n er weer af werken. Op de camping een lekker bakkie koffie gezet, en zo eerst maar eens een borrel drinken op mijn verjaardag.. 

Facebook Comments

8 Responses to Dag 1: 2 Juni 2017 Didam – Luzern

Geef een reactie